Základná škola sv. Uršule, Nedbalova 4, Bratislava - Telefón: 02/54432804
    JEDÁLNY LÍSTOK: 19. 2. 2018 - 23. 2. 2018
ObedAler.Hm.
Pondelok
19. 2. 2018
Polievka bryndzová
Mrvenica do polievky
Kuracie stehná poľovnícke
Cestoviny
Čaj ovocný
1,7
1,3
1,9


180/200/220/250
20/25/30/40
111/132/158/184
120/140/165/185
200/200/200/250
Utorok
20. 2. 2018
Polievka paradajková
Rizoto s mäsom a zeleninou
Šalát zo surovej zeleniny
Nutela arašídová
Citronáda
1




180/200/220/250
180/240/280/330
55/90/90/125
20/25/25/30
200/200/200/250
Streda
21. 2. 2018
Polievka gulášová
Chlieb k polievke
Ryba na cesnaku a slanine
Zemiaky varené
Voda s ovocným sirupom
9,1

4,10


192/213/235/268
30/50/50/70
55/65/75/90
120/150/200/250
200/200/200/250
Štvrtok
22. 2. 2018
Polievka zeleninová
Závarka - cestovina
Morčací rezeň obaľovaný v syre
Ryža dusená
Voda, Malinovka
9

3,1


180/200/220/250
13/15/17/20
0/75/85/100
110/150/170/190

Piatok
23. 2. 2018
Polievka hŕstková
Buchty pečené plnené lekvárom
Mlieko polotučné
Ovocie
9,1
1,3,7


180/200/220/250
160/200/240/280
150/200/200/250
90/150/150/200
ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.