Základná škola sv. Uršule, Nedbalova 4, Bratislava - Telefón: 02/54432804
    JEDÁLNY LÍSTOK: 19. 11. 2018 - 23. 11. 2018
ObedAler.Hm.
Pondelok
19. 11. 2018
Polievka paradajková so syrom a ovsenými vločkami
Hovädzie mäso po španielsky
Slovenská ryža
Čaj z rakytníka
1
1,3


180/200/220/250
105/125/140/155
120/140/160/200
150/200/200/250
Utorok
20. 11. 2018
Polievka šošovicová so zemiakmi
Nemecký biftek
Zemiaky varené
Šalát hlávkový
Voda s citrónom
1
7,3



180/200/220/250
75/95/120/140
120/150/200/250
30/60/60/80

Streda
21. 11. 2018
Polievka kapustnica s klobásou a hubami
Granadiersky pochod
Šalát z kyslej kapusty s jablkami
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky
1



189/212/232/265
170/230/300/350
55/90/90/110
150/200/200/250
Štvrtok
22. 11. 2018
Polievka slepačia
Kuracie prsia v jogurte
Ryža dusená
Šalát z čínskej kapusty s pomarančom
Citronáda
9




190/215/235/267
80/90/100/115
110/150/170/190
50/90/90/110
200/200/200/250
Piatok
23. 11. 2018
Polievka šampiňónová krémová
Buchty na pare plnené lekvárom
Ovocie
Čaj jablkový so škoricou

1,3,7


180/200/220/250
150/190/250/310
90/200/200/250
0/200/200/250
ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.