Školská jedáleň pri ZŠ, Škultétyho 9, Veľký Krtíš - Telefón: 0911 272 138(047 48 304 01)
    JEDÁLNY LÍSTOK: 18. 2. 2019 - 24. 2. 2019
Obed1Aler.Hm.Obed2Aler.Hm.
Pondelok
18. 2. 2019
Polievka kelová s mäsom a zemiakmi
Chlieb k polievke celozrnný
Žemľovka s jablkami
Mlieko plnotučné
1
1
1,3,7
7
200/220/250
50/50/70
210/290/300
200/200/250












Utorok
19. 2. 2019
Polievka zo zeleného mrazeného hrášku
Krupicové halušky
Kurací rezeň na šampiňónoch
Ryža dusená
Ľadový šalát s paradajkami a bazalkou
Citronáda
1,7
1,3,7
1,7



200/220/250
20/25/30
112/128/154
150/170/190
95/95/120
200/200/250
Polievka zo zeleného mrazeného hrášku
Krupicové halušky
Španielsky vtáčik
Ryža dusená
Ľadový šalát s paradajkami a bazalkou
Citronáda
1,7
1,3,7
1,3,10



200/220/250
20/25/30
128/139/155
150/170/190
95/95/120
200/200/250
Streda
20. 2. 2019
Polievka cesnaková so zemiakmi
Krutóny
Bravčový guláš segedínsky
Knedľa kysnutá
Čaj ovocný

1,7
1,3
1,7
1,3,7


200/220/250
15/15/20
172/188/214
90/120/150
200/200/250

Polievka cesnaková so zemiakmi
Krutóny
Kačacie prsia pečené
Knedľa kysnutá
Kapusta hlávková dusená
Čaj ovocný
1,7
1,3

1,3,7
1

200/220/250
15/15/20
68/79/90
90/120/150
130/160/190
200/200/250
Štvrtok
21. 2. 2019
Polievka z mrazeného špenátu s vajcom
Prívarok šošovicový
Varená údená krkovička
Chlieb k prívarku celozrný
Voda s pomarančovou šťavou
1,3,7
1,7

1

200/220/250
200/240/300
44/50/56
60/80/100
200/200/250
Polievka z mrazeného špenátu s vajcom
Pečené rybie mäso s paradajkami a olivami
Zemiaková kaša
Voda s pomarančovou šťavou

1,3,7
4,7
7


200/220/250
70/85/105
195/240/295
200/200/250

Piatok
22. 2. 2019
Juhočeská kulajda (česká kuchyňa)
Chlieb k polievke celozrnný
Bulgurový pilaf s bravčovým mäsom a zeleninou
Kyslá uhorka
Stolová voda
3,7
1
1,6


200/220/250
50/50/70
210/250/320
70/70/100
200/200/250
Juhočeská kulajda (česká kuchyňa)
Chlieb k polievke celozrnný
Osúch slaný (langoš) so syrom a kečupom
Stolová voda

3,7
1
1,3,7


200/220/250
50/50/70
180/250/340
200/200/250

Sobota
23. 2. 2019
Nedeľa
24. 2. 2019
ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.