Vaša objednávka bola odoslaná. Keď sa zmení žlté políčko naľavo na zeleno Vaša objednávka bude potvrdená.

Stredná odborná škola, Kušnierska brána 349/2, Kežmarok - Telefón: 052/452 2760
   

JEDÁLNY LÍSTOK: 21. 4. 2025 - 25. 4. 2025
Piatok, 25.04.2025
Obed1Aler.Hm.Obed2Aler.Hm.
Pondelok
21. 4. 2025
Veľkonočné prázdniny

Veľkonočný pondelok












Veľkonočné prázdniny

Veľkonočný pondelok












Utorok
22. 4. 2025
Veľkonočné prázdniny














Veľkonočné prázdniny














Streda
23. 4. 2025
Polievka hovädzí vývar
Cestoviny - niťovky
Bryndzové pirohy zemiakové – hlbokomrazené



Jablká
Mlieko polotučné
9
1,3
1,7




7
304/304
20/20
240/240



200/200
250/250
Z organizačných dôvodov varíme
len obed č. 1!!!

Za porozumenie ďakujeme!!!




















Štvrtok
24. 4. 2025
Polievka kalerábová
Ovsené vločky
Francúzske zemiaky

Kyslá uhorka

Keksy - sušienky
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu
1,7
1
3,7



1,7

250/250
12/12
350/350

100/100

30/30
250/250
Polievka kalerábová
Ovsené vločky
Cestoviny s bazalkovým pestom

Zeleninová obloha

Keksy - sušienky
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu
1,7
1
1,3,7



1,7

250/250
12/12
300/300

80/80

30/30
250/250
Piatok
25. 4. 2025
Polievka babičky Karolínky

Kuracie prsia v jogurte
Ryža dusená
Šalát paradajkový


Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu
7,9

1,7





250/250

115/130
190/190
120/120


250/250
Polievka babičky Karolínky

Zeleninové rizoto so strúhaným syrom

Šalát paradajkový


Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu
7,9

7,9





250/250

330/330

120/120


250/250
ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, EÚ s finančnou pomocou EÚ. Krajina pôvodu mäsa EÚ.


Copyright © SOFT-GL Ltd. All rights reserved.