ZŠS MŠ, M. R. Štefánika 23, Žiar nad Hronom - Telefón: 045/6723320
    JEDÁLNY LÍSTOK: 16. 3. 2020 - 20. 3. 2020
DesiataAler.Hm.ObedAler.Hm.OlovrantAler.Hm.
Pondelok
16. 3. 2020
Nátierka sardinková so syrom
Chlieb na desiatu celozrný
Čaj ovocný



4,7
1




20
55
150



Polievka kuracia
Cestovina
Karbonátky mrkvové
Zemiaková kaša II.
Kompót miešaný s nálevom
Čaj čierny
9
1
1,3,7
7


190/267
13/20
65/150
120/320
120/150
150/250
Pitná voda
Puding kakaový





7




200
210




Utorok
17. 3. 2020
Nátierka drožďová s mrkvou
Kaiserka cereálna
Biela káva


3,7
1
7


20
ks
150


Polievka rascová s vajcom
Bravčové stehno hamburské
Cestoviny
Čaj ovocný
Hrušky
1,3,7,9
1,7,9,10
1


180/250
117/225
120/185
150/250
100/200
Nátierka fazuľová s jogurtom
Chlieb na olovrant
Citronáda


7
1



20
55
200


Streda
18. 3. 2020
Nátierka vajcová
Chlieb na desiatu celozrný
Zeleninová obloha - paradajky
Čaj ovocný

3,7,10
1



20
55
19
150

Polievka mrkvová so zemiakmi
Španielsky vtáčik
Ryža dusená
Šalát uhorkový
Čaj čierny s medom
1,9
1,3,10



180/250
103/155
110/190
60/120
150/250
Koláč krehký jablkový
Mlieko polotučné



1,3,7
7



55
150



Štvrtok
19. 3. 2020
Nátierka medová
Rožok obyčajný
Mlieko ochutené kakaovým práškom


7
1
7


20
ks
150


Polievka karfiolová so zeleninou
Zemiaky na kyslo
Sekaná pečienka
Chlieb k prívarku celozrný
Čaj zelený
1,7,9
1,7
1,3,7
1

180/250
190/280
50/100
40/100
150/250
Nátierka cibuľová
Chlieb na olovrant celozrnný
Pitná voda


3,7
1



20
55
200


Piatok
20. 3. 2020
Nátierka šunková s tvrdým syrom
Chlieb na desiatu celozrný
Zeleninová obloha - paprika
Čaj čierny s citrónom

7
1



20
55
15
150

Polievka hrachová s párkom
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
Mlieko polotučné
Jablká

1
1,3,7
7


189/265
220/380
150/250
100/200

Nátierka zo syra tofu s maslom
Chlieb na olovrant
Čaj zelený


6,7
1



20
55
150


ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.