Vaša objednávka bola odoslaná. Keď sa zmení žlté políčko naľavo na zeleno Vaša objednávka bude potvrdená.

Základná škola s MŠ, T. Vansovej 353/3, Zvolenská Slatina - Telefón: 045/5394442
   

JEDÁLNY LÍSTOK: 15. 12. 2025 - 19. 12. 2025
Pondelok, 15.12.2025
DesiataAler.Hm.ObedAler.Hm.OlovrantAler.Hm.
Pondelok
15. 12. 2025















Polievka z fazuľových strukov kyslá
Vyprážaný syr *
Zemiakové pyré
Tatárska omáčka z jogurtu
Detský čaj čierny bez kofeínu s medom a citrónom
1,7
1,3,7
7
7,10

200/220/250
90/105/120
195/240/295
55/65/80
200/200/250















Utorok
16. 12. 2025















Polievka minestrone bez mäsa
Kuracie stehná pečené na masle
Ryža dusená
Kompót miešaný b. n.
Voda s citrónovou šťavou a bylinkami
9
1,7



200/220/250
160/180/220
150/170/190
110/110/120
200/200/250















Streda
17. 12. 2025















Polievka jarná zeleninová s cestovinou
Študentský rezeň
Zemiaky varené
Šalát z čínskej kapusty s kukuricou
Mandarínky, stolová voda
1,3,9
1,7



200/220/250
85/100/140
150/200/250
75/75/100
150/150/200















Štvrtok
18. 12. 2025















Polievka kapustnica s klobásou a hubami *
Šúľance zemiakové (hlbokomrazené) *
Posýpka maková na cestoviny
Mlieko ochutené 250 ml, chlieb
Čaj ovocný
1
1,3,7

7

200/220/250
205/240/280
38/48/58
200/200/250
200/200/250















Piatok
19. 12. 2025















Polievka paradajková so syrom a ovsenými vločkami
Bravčové stehno bratislavské
Cestoviny
Keksy - sušienky
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu
1,7
1,7,9
1
1,7

200/220/250
172/188/232
140/165/185
30/30/30
200/200/250















ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, EÚ s finančnou pomocou EÚ. Krajina pôvodu mäsa EÚ.


Copyright © SOFT-GL Ltd. All rights reserved.